یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

تمجید رئیس نهضت اسلامی افغانستان از فتوای رهبر ایران مبنی بر حرام بودن سلاح هسته ای

مولوی محمد مختار مفلح، رهبر نهضت اسلامی افغانستان فتوای رهبر جمهوری اسلامی ایران را مبنی بر حرام بودن سلاح هسته ای ستود و گفت: فتوای آیت الله خامنه ای، آمریكا و اسراییل را خلع سلاح كرد و جای هیچگونه ادعایی را باقی نگذاشت.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از ایرنا، مولوی محمد مختار مفلح روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا در كابل گفت: سخنان آیت الله خامنه ای برگرفته شده از اسلام و سخنان پیامبر بزرگ و ائمه اطهار (ع) است از این رو تاثیر فوق العاده و جهانی دارد.

مفلح افزود: نرمش قهرمانانه و فتوای رهبر جمهوری اسلامی ایران، كاخ سفید را به انزوا كشاند و ادعاهای واشنگتن را بی اثر كرد.

رهبر نهضت اسلامی افغانستان، ایران را قدرت منطقه ای و تاثیر گذار در معادلات بین الملللی دانست و گفت آمریكا چاره ای جز پذیرش حق استقاده از انرژی صلح آمیز هسته ای ایران را ندارد.

مفلح رژیم صهونیستی را نیز به یاوه گویی متهم كرد و با انتقاد از برخورد دوگانه برخی كشورها با تهدیدهای رژیم صهیونیستی، گفت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی كه در انزوای كامل بین المللی قرار گرفته است در مقر عمومی سازمان ملل متحد بار دیگر ادعاهای بی اساس خود را تكرار كرد.

مولوی مفلح افزود: جامعه جهانی چگونه به اسراییل كه زرادخانه های آن پر از سلاح هسته ای است و حاضر نمی شود به عضویت در آژانس بین المللی انرژی هسته ای نیز در آید، اجازه می دهد كشوری همچون ایران را كه عضو آژانس است و بر اساس قوانین بین المللی حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را دارد، تهدید كند.

رهبر نهضت اسلامی افغانستان گفت:جهان باید مانع اقدامات غیر مسوولانه رژیم جعلی اسراییل شود زیرا این رژیم امنیت جهانی و منطقه ای را تهدید می كند و خطری برای جهان محسوب می شود.

مولوی ملفح با تاكید به لزوم عاری شدن منطقه خاورمیانه از سلاح هسته ای، گفت: نظام بین الملل باید رژیم صهونیستی را مجبور به عضویت در آژانس بین المللی اتمی و نابودی كلاهك های هسته ای این رژیم كند زیرا اسراییل خطری جدی برای جهان است.

رهبر نهضت اسلامی افغانستان در عین حال با سرزنش تحریم های ظالمانه بر ضد ایران، مقاومت رهبری، دولت و مردم ایران را در مقابل زیاده خواهی های آمریكا ارزشمند توصیف كرد و گفت غرب و از جمله آمریكا باید حقوق ایران را بپذیرد.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط