شفقناافغانستان- وزیران امور خارجه پاکستان و عربستان در گفتوگوی تلفنی آخرین تحولات مرتبط با افغانستان و لزوم یافتن راهکار فراگیر برای حل بحران این کشور را بررسی کردند.
به گزارش خبرگزاری شفقناافغانستان به نقل از ایرنا، روابط عمومی وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: «شاه محمود قریشی» روز دوشنبه (1 سنبله) در تماس تلفنی با «فیصل بن فرحان آل سعود» وزیر امور خارجه سعودی درباره مسائل منطقه و آخرین تحولات افغانستان تبادل نظر کردند.
وزیر امور خارجه پاکستان تاکید کرد: انتظار میرود رهبران افغانستان برای برقراری ثبات پایدار در این کشور از یک راهکار مشترک و متفق جهت حل سیاسی بحران استفاده نمایند.
وی از جامعه جهانی خواست برای بازسازی افغانستان و بهبود وضعیت معیشتی مردم این کشور نقش آفرینی کند.
قریشی همتای سعودی خود را در جریان اقدامات پاکستان برای کمک به انتقال دیپلماتهای کشورهای مختلف از کابل، کارمندان نهادهای بین المللی و نمایندگان رسانههای خارجی قرار داد.
