یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

واکنش رئیس فیفا به شعارهای نژادپرستانه علیه دروازه‌بان تیم میلان

شفقنا افغانستان- رئیس فیفا، به توهین‌های نژاپرستانه علیه دروازه‌بان میلان در بازی شب گذشته واکنشی تند نشان داد.

به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان، جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، به توهین‌های نژاپرستانه علیه دروازه‌بان میلان در بازی شب گذشته واکنشی تند نشان داد و نوشت تیمی که هوادارانش شعار نژادپرستانه می‌دهند، باید بازنده اعلام شود.

میلان شب گذشته در حالی در هفته بیست‌ویکم سری آ ایتالیا موفق شد به پیروزی دراماتیک 2-3 مقابل اودینزه دست یابد که این بازی به مدت 10 دقیقه به‌خاطر توهین نژادپرستانه هواداران تیم میزبان به مایک مانیان، دروازه‌بان فرانسوی میلان، به حالت تعلیق درآمد.

این اتفاق در دقیقه 33 بازی رخ داد و بازیکنان میلان هم در حمایت از هم‌تیمی 28 ساله خود زمین بازی را ترک کردند.

ماینیان پس از این دیدار در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی اسکای اسپورتس ایتالیا گفت: «اتفاقی که در نیمه اول افتاد این بود که در اولین شروع مجددی که می‌خواستم از جلوی دروازه‌مان داشته باشم، صدای میمون شنیدم اما چیزی نگفتم. بار دوم که برای گرفتن توپ رفتم، دوباره آن را شنیدم و این موضوع را به اطلاع داور چهارم و نیمکت میلان رساندم.

وی افزود: «من گفتم که ما نمی‌توانیم این‌طور فوتبال بازی کنیم. این اولین باری نیست که چنین اتفاقی می‌افتد. باید بگوییم کاری که آنها می‌کنند، اشتباه است؛ البته کل جمعیت این کار را نکردند و بیشتر هواداران می‌خواهند تیم خود را تشویق کنند و شما را مورد تمسخر قرار دهند که این طبیعی است اما توهین نژادپرستانه نمی‌کنند.»

امروز رئیس فیفا نیز نسبت به اتفاق رخ داده در بازی میلان-اودینزه واکنش نشان داد. اینفانتینو در یادداشتی اینستاگرامی نوشت: «اتفاقاتی که روز شنبه در اودینزه و شفیلد رخ داد کاملا مشمئزکننده و غیر قابل قبول‌اند. هیچ جایی برای نژادپرستی به هر شکلی در فوتبال و جامعه وجود ندارد. من حمایتم را از بازیکنانی که در مسابقات روز شنبه متحمل توهین‌های نژادپرستانه شدند اعلام می‌کنم.»

وی افزود: «ما به همه ارکان نیاز داریم تا آموزش را در این زمینه از مدرسه شروع کنند تا اطمینان حاصل شود که نسل‌های آینده بدانند نژادپرستی در فوتبال یا جامعه جایی ندارد. ما باید الان تصمیم‌گیری کنیم و تیمی را که هوادارانش رفتارهای نژادپرستانه داشته‌اند، جریمه کنیم و بازی را تمام‌شده اعلام و تیمی را که هوادارانش توهین نژادپرستانه کردند، بازنده اعلام کنیم.»

در ادامه متن رئیس فیفا آمده است: «وقتی در ورزشگاهی نژادپرستی وجود دارد باید بازی متوقف شود. اصلا اجازه این را نداریم که به نژادپرستان اجازه خودنمایی و پیروزی دهیم. نباید آنها در این نبرد پیروز شوند. باید فوتبال در چنین شرایطی متوقف و با نژادپرستان برخورد شود.»

اخبار مرتبط