یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

انتقاد شدید اتریش از عملکرد مجارستان درباره پناهجویان

‘ورنر فیمن’ صدراعظم اتریش با انتقاد از عملکرد دولت مجارستان در قبال مهاجران، رفتار با پناهجویان را در آن کشور یادآور دوران نازی ها دانست.

944

 

به گزارش شفقنا افغانستان از روزنامه فرانسوی ‘ لوفیگارو’، فیمن با انتقاد شدید به عملکرد ‘ویکتور اوربان’ نخست وزیر مجارستان، رفتار مسوولان آن کشور که انبوه مهاجران را با تعداد محدودی قطار به مناطق دور دست می فرستند، زنده کننده خاطره تاریک ترین دوران اروپا (دوران نازی ها) دانست.

 

وی در گفت و گو با هفته نامه آلمانی ‘اشپیگل’ گفت: اوربان که همه پناهجویان را مهاجران اقتصادی می خواند به شیوه ای غیرمسوولانه اقدام می کند و آگاهانه سیاستی بازدارنده در پیش گرفته است.

 

به نقل از ایرنا، دولت مجارستان به دلیل اقدامات اخیر خود در قبال پناهجویان از جمله نصب موانع مفتولی و سیم خاردار در سراسر 175 کیلومتر مرز مشترک با صربستان و نیز آغاز احداث دیوار چهار متری در این مرز، بازداشت بیش از سه هزار پناهجو و تصویب قانونی برای زندانی کردن مهاجران، با انتقاد شدید شرکای اروپایی خود مواجه شده است.

 

اوربان در گفتگو با روزنامه ‘بیلد’ آلمان، مدعی شد که مهاجران نه از بیم جان و نه در پی امنیت، که برای برخورداری از زندگی بهتر به اروپا مهاجرت می کنند.

 

وی همچنین به این روزنامه گفت که برنامه ای برای حمایت مالی گسترده از کشورهای همسایه سوریه داریم که در دیدار آینده با مقامات اتحادیه اروپا آن را ارائه خواهیم کرد.

 

تاکنون بیشتر آوارگان سوری به سه کشور ترکیه، لبنان و اردن پناه برده اند و این سه کشور نزدیک به چهار میلیون پناهجو را پذیرفته اند. این در حالی است که این روند در ماه های اخیر تغییر کرده و مهاجران راه پر مخاطره رسیدن به اروپا را برای مهاجرت انتخاب می کنند.

 

اکنون این مقام مجار که از فعالان مخالف مهاجرت به اروپاست و به دلیل ایجاد فضای ملتهب و پرتنش برای مهاجران مورد انتقاد ناظران حقوق بشر قرار گرفته، طرح کمک سه میلیارد یورویی را به سه کشور پذیرنده آوارگان سوری ارائه کرده است.

 

اوربان همچنین اعلام کرد: در صورت نیاز، میزان کمک را افزایش خواهیم داد تا جریان به راه افتاده مهاجرت را متوقف کند.

 

وی همچنین با تاکید بر فوریت اختصاص این کمک مالی، گفت: این مهاجران نه از مناطق جنگی که از اردوگاه های کشورهای هم مرز سوریه می آیند. آنها در این اردوگاه ها امنیت دارند و خطری آنان را تهدید نمی کند.

 

مجارستان از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که با هجوم بی سابقه مهاجران مواجه شده است.

 

انتهای پیام

www.af.shafaqna.com

اخبار مرتبط