یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

سیدحسن نصرالله: عملیات شهادت طلبانه نشانه روحیه بالای جهادی در ملت فلسطین است

شفقنا افغانستان- دبیرکل حزب الله لبنان عصر جمعه در همایش اتحادیه جهانی علمای مقاومت در یاری فلسطین در بیروت سخنرانی کرد.

سيد حسن نصرالله
سيد حسن نصرالله

همایش اتحاد جهانی علمای مقاومت برای یاری فلسطین در بیروت عصر جمعه آغاز به کار کرد و سید حسن نصرالله در سخنان خود در این همایش که از شبکه العالم پخش شد، بر ضرورت حمایت همه جانبه از انتفاضه ملت فلسطین تاکید کرد.
سید حسن نصرالله در ابتدا با تمجید از انتفاضه ملت فلسطین و جانفشانی‌ها و فداکاری‌های آنها تاکید کرد این انتفاضه به انواع حمایت‌ها نیاز دارد.
وی تصریح کرد؛ آنچه امروز در فلسطین می‌گذرد، بیانگر روحیه جهادی عالی ملت فلسطین است. فلسطینیان نیازمند حمایت برای ادامه انتفاضه شان هستند. ما در فلسطین در برابر مرحله ای جدید و عملیات شهادت طلبانه شبه روزانه قرار داریم. عملیات شهادت طلبانه نشانه روحیه جهادی ملت فلسطین است.
به گفته دبیرکل حزب الله وقتی اراده وجود داشته باشد نوآوری برای ادامه مسیر فراهم می شود، مانند آنچه امروز در فلسطین جریان دارد. انتفاضه جدید، صهیونیست ها و جهان را غافلگیر کرد و توقع آن را نداشتند. انتفاضه در دل دشمن صهیونیستی وحشت انداخت و بر اقتصادش تاثیر گذاشت. آنچه امروز در فلسطین جریان دارد نشانه آگاهی نسبت به راهکار مقاومت در میان مردم است.
نصرالله تاکید کرد: رویدادهای فعلی در فلسطین امت را دوباره در مسیر مقاومت قرار می دهد. انتفاضه فلسطین امت را دوباره در برابر مسئولیت هایش قرار می دهد.
به گفته وی، پیدایش “اسراییل” فقط نتیجه طرح صهیونیسم نیست بلکه نتیجه اراده بین المللی است که همچنان از حمایت آمریکایی و بین المللی برخوردار می باشد. اسراییل خط مقدم استعمار در منطقه و راهکار اول آنان است و فلسطینیان از دهها سال قبل به عنوان نماینده امت در دفاع از کرامتش با اشغالگران می جنگند.
سید حسن نصرالله تاکید کرد؛ فلسطینیان نماینده امت در دفاع در برابر طرح صهیونیسم هستند و مساله فلسطین فقط به فلسطینیان محدود نمی شود. امت به نیابت از فلسطینیان نمی جنگد بلکه در مرتبه اول از خودش دفاع می کند. فلسطینیان در خط مقدم دفاع از امت حضور دارند.
وی در اشاره به تلاش‌های عربستان علیه شبکه المیادین و توقف پخش آن از طریق شبکه “عرب ست” تاکید کرد حتی امروز، صداهای برخاسته دفاع از ملت فلسطین هم ممنوع شده‌اند، امروز شاهد چنین برخوردی با المیادین هستیم.
نصرالله گفت: عجیب است که همه گونه حمایتی از مجاهدان در افغانستان و مناطق دیگر می‌شود، اما چنین حمایت‌هایی از فلسطین به عمل نمی‌آید. اگر تمام کسانی را که برای جنگ به سوریه و افغانستان و دیگر مناطق اعزام کردند، به فلسطین می‌رفتند، اسرائیل از صفحه روزگار محو شده بود.
نصرالله افزود از تمام تحولات برای تبدیل ملت فلسطین به دشمن سوء‌استفاده شده است و در نتیجه از مسئولیت در قبال این ملت طفره می‌روند. برخی می‌خواهند به کسانی که با فلسطین همراه و حامی آن هستند، بگویند که این نبرد شما نیست و این مسئله بسیار خطرناک است.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت همه جانبه از ملت مظلوم فلسطین اظهار داشت فلسطینی‌ها هم باید با بازنگری دقیق، برای جلوگیری از خسارت‌ها و تلفات تلاش کنند، زیرا آنها در صف مقدم نبرد قرار دارند.
نصرالله افزود: آنچه در منطقه ما شاهد آن هستیم، نتیجه تروریسم تکفیری است که به نبرد، رویکرد طایفه‌ای بخشیده است.

انتهای پیام

www.af.shafaqna.com

اخبار مرتبط