شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

جوانی در کابل کشته و موترش ربوده شد

شفقنا افغانستان _ منابع در کابل می‌گویند یک جوان...

۵ میلیون قربانی سوءتغذیه در افغانستان؛ هشدار تازه برنامه جهانی غذا

شفقنا افغانستان _ برنامه جهانی غذا (WFP) هشدار داده...

کاهش بودجه‌های بشردوستانه؛ زنگ خطر برای آینده زنان در کشورهای بحران‌زده

شفقنا افغانستان _ سازمان بشردوستانه هالندی «CARE» هشدار داده...

کشته شدن ۳ نفر در پی حادثه ترافیکی در سمنگان

شفقنا افغانستان- یک حادثه رانندگی در ولایت سمنگان شمال...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز از کشورهای همسایه

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

نتیجه مطالعه در بریتانیا: رشد نگران‌کننده استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی برای مشاوره پزشکی

شفقنا افغانستان- پزشکان می‌گویند نظرسنجی «بسیار نگران‌کننده» خطر مراجعه...

ندا محمد ندیم: طالبان تحت فرمان هیچ کشوری نیستند

شفقنا افغانستان _ در حالی‌ که نزدیک به پنج...

اداره مبارزه با حوادث از خطر سیلاب و گرمای شدید در افغانستان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ اداره آمادگی مبارزه با حوادث افغانستان...

کشف اجساد دو دختر در کابل؛ افزایش نگرانی‌ها از ناامنی در پایتخت

شفقنا افغانستان- منابع محلی از کشف اجساد دو دختر...

قانون جدید طالبان؛ مشروعیت‌بخشی به ازدواج کودکان

شفقنا افغانستان _ وزارت عدلیه طالبان با نشر مقررات...

استخبارات طالبان در جست‌وجوی اطلاعات مخالفان؛ بازرسی تلفن مهاجران در مرز هرات

شفقنا افغانستان _ منابع محلی می‌گویند نیروهای استخبارات طالبان...

کاخ سفید: ترامپ و شی بر جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران و باز ماندن تنگه هرمز توافق کردند

شفقنا افغانستان- کاخ سفید دیدار روسای‌جمهوری آمریکا و چین...

وعده های معاون اول رئیس جمهور و پایان اعتصاب تکواندوکاران افغانستان

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با بست نشینان پارک زرنگار، خیمه‌های آنان را جمع کرد و به آنان وعده سپرد که به زودترین فرصت به مشکل آنان رسیدگی خواهد کرد.

به گزارش شفقنا افغانستان،جنرال دوستم معاون اول رئیس جمهور اظهارداشت: “به هر شکلی که باشد این مشکل را حل می‌کنیم. ما آمدیم و باز تکرار می‌کنم که مسئول هستیم و ما باید این مشکل را حتما حل کنیم.”

این درحالی است که پارک زرنگار کابل گواه گردهمایی بیش از ۵۰۰ تکواندو کار ملبس به لباس تکواندو بود. این ورزشکاران حمایت خود را از بست نشینان اعلام کردند.

این ورزشکاران کمیتهی ملی المپیک را به مداخله در امور فدراسیون تکواندو و حمایت از افرادی متهم میکنند که پول ورزشکاران را به جیب زدهاند.
از سوی دیگر کمیتهی ملی المپیک میگوید که هیچ مداخلهای در امور فدراسیون تکواندو نداشته است.

یکی از تکواندوکاران حاضر در این گردهمایی میگوید: “ما میخواهیم که حمایت خود را از ورزشکارانی که تحصن کرده‌اند را اعلام کنیم و تا آخرین قطره‌ی خون از آنها حمایت می‌کنیم”.

به نقل از طلوع نیوز،بشیر تره‌کی مربی تیم ملی تکواندو اظهارداشت: “خواست ما این بود که مداخله‌های غیر قانونی آقای هاشمی باعث دربه دری ورزشکاران تیم‌های ملی افغانستان شده است و به این خاطر رئیس جمهور محترم افغانستان فشار را باید بالای آقای هاشمی می‌انداخت؛ به خاطر اینکه بعد از حمله‌ی مسلحانه آنها؛ باید به آقای رئیس جمهور ثابت شده باشد که این شخص زورگو است، شخصی است که تابع قانون نیست.”

نجیب سکندر رئیس فدراسیون تکواندو گفت: “نزدیک به یک ماه از آغاز تحصن گذشته است؛ اما آقای فهیم هاشمی دست از خودخواهی‌های خود نکشیده است. در این حالت قضاوت با شماست که با چنین شخص چی باید کرد و دولت باید در این مورد تصمیم گرفته شده‌ی خود را عملی نماید.”

محمود حیدری عضو تیم ملی تکواندو گفت: “خواست ما این است که اشخاصی که فاسد بودند، دزدی کردند و در حق مردم افغانستان جفا کردند، از بودجه‌ی بیت‌المال میلیون‌ها افغانی را دزدی کردند، آنها باید محکمه شوند و آقای هاشمی فدراسیون تکواندوی افغانستان را باید اجازه بدهد که به فعالیت‌های خود ادامه بدهد.”

درهمین حال شکریه بارکزی عضو مجلس نماینده‌گان که در این گردهمایی حضور داشت خاطرنشان کرد: “متأسفانه این روابط است که همیشه حرف آخر را می‌زند. دیگر اجازه بدهند بزرگ‌های ملت و آنهایی که تصمیم گیرنده هستند تا هر کسی که مورد اعتماد همان رشته یا همان بخش قرار می‌گیرد در جایگاه خود مصدر خدمت به مردم باشد.”

درهمین حال رفیع فردوس رئیس عامل کمیته‌ی ملی المپیک گفت: “کمیسیون رسیده‌گی به مشکلات ورزش توسط ریاست جمهوری و هیأت فدراسیون جهانی تکواندو بیایند و در این مورد دیدگاه خود را ابراز کنند. کمیته‌ی ملی المپیک افغانستان در جای خود است و هر نوع کمکی را که ما برای فدراسیون‌ها کرده بتوانیم، پس از فیصله این دو هیأت خواهد بود.”

مربیان و ورزشکاران تکواندوی کشور نزدیک به یک ماه است که در پارک زرنگار کابل بست نشسته‌اند و کمیته‌ی ملی المپیک را به پشتیبانی از کسانی متهم می‌سازند که پول ورزشکاران را به جیب زده و امضاهای ملی پوشان را ساخته‌اند.

این بست نشینان می‌گویند که هفته‌ی آینده در برابر مجلس نماینده‌گان نیز خیمه‌هایی برپا خواهند کرد.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط