شفقنا افغانستان- حنیف اتمر عکس العمل شدیدی به بی احترامی به حامد کرزی در مراسم یادبود شهید برهان الدین ربانی نشان داد.
وی با انتشار اعلامیه ای گفت: جلالتمآب حامد کرزی از شخصیت های تاریخ ساز، تاثیر گزار و قابل احترام تاریخ معاصر کشور میباشد. وی نه تنها بعنوان رییس جمهوری اسلامی اسبق افغانستان، بلکه بعنوان (زعیم ملی) نزد مردم، حکومت وحدت ملی و جلالتمآب محمد اشرف غنی رییس جمهوری اسلامی فعلی افغانستان؛ از احترام خاص برخوردار است.
احترام به بزرگان از جملۀ ارزشهای اصیل فرهنگ افغانیست که در مهد و آغوش خانواده های پرافتخار ما، به اولادهای وطن آموزش داده ميشود، ولی متاسفانه این ارزش همیشگی و دایمی فرهنگ ما در مراسم یآدبود شهادت استاد برهان الدین ربانی شهید صلح به روز جمعۀ گذشته (میزان-9) از سوی حلقات مشخصی که مورد حمایت استخبارات خارجی قرار دارند، با بی احترامی با حامد کرزی رییس جمهوری اسلامی اسبق افغانستان که بعنوان مهمان به مراسم دعوت شده بودند، طی یک بازی مزورانه به گونه تاسف آور زیرپاشده و حامد کرزی، کلان و ریش سفید کشور به شکل غيری قابل تحمل مورد بی احترامی و توهین قرار گرفت. منتظمین و میزبانان مراسم مسئولیت داشتند که حیثیت و شخصیت همه مهمانان ازجمله آقای کرزی را حفاظت کنند.
اینجانب به نوبۀ خود، ضمن تقیبح این عمل بی احترامی و به دور از فرهنگ افغانی؛ به حلقاتي که با بی احترامی به شخصیت های ملی بشمول رییس جمهور فعلی و قبلی کشور، جهت خوش خدمتی به بادران خارجی خویش فعالیت به اصطلاح جایز سیاسی را ادامه میدهند، توصیه میکنم که دوام همچو فعالیت ها، پیامدهای خوب در قبال نه خواهد داشت.
این حلقات اجورتی و مزدخور استخبارات خارجی جهت ترور شخصیتی برزگان و شخصیت های ملی ما، تلاش های زنجیره یی و سیع را آغاز نموده اند.
ملت و دولت افغانستان به حلقات مزدور، افغانستان ستیز و بیگانه پرست اجازه نه خواهند داد که با ادامۀ بی احترامی و توهین به شخصیت های ملی افغانستان، از بارادان خارجی خود منعفت ناروای سیاسی را کسب و کمایی نمایند.
هرچند آقای کرزی، با بصیرت، معقولیت، شرافت و بزرگی خود توانست که فضا و نظم مراسم یادشده را، حفظ کند، ولی برخورد بی شرمانه و به دور از فرهنگ اصیل افغانی که با ایشان صورت گرفت، مایۀ تالم و تاسف برای همه ملت افغان شده است.
