یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

حزب وحدت: برخورد طالبان با عالم شیعه در کابل «نشانه تبعیض ساختاری» است

شفقنا افغانستان - «حزب وحدت اسلامی افغانستان» به رهبری...

رهبر طالبان: از علما خواست برای کشته‌شدگان طالبان کتاب بنویسند

شفقنا افغانستان - هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان، در دیدار...

آغاز کمپاین سراسری واکسین پولیو در ۱۶ ولایت افغانستان

شفقنا افغانستان - سازمان «افغانستان عاری از پولیو» اعلام...

گلچینی از ۱۰ حدیث اخلاقی و پندآموز امام جواد (ع)

شفقنا افغانستان - سخنان اخلاقی گرانبهایی از امام جواد...

هوش مصنوعی به کمک بیماران سرطانی آمد؛ کاهش اضطراب با آواتار دیجیتال

شفقنا افغانستان – پژوهشی جدید که در کنگره انجمن...

آیا این تراشه کف‌دستی آینده مأموریت‌های فضایی را تغییر می‌دهد؟

شفقنا افغانستان – ناسا تراشه پیشرفته جدیدی ساخته است...

آیا مغز سالم می‌تواند اثرات اولیه آلزایمر را خنثی کند؟

شفقنا – پژوهشگران دانشگاه مورداک استرالیا دریافتند افرادی که...

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

سرور دانش: تنها با دولت سازی و ملت سازی می توانیم به عدالت فراگیر برسیم

شفقناافغانستان-دانش در اجلاس حزب وحدت گفت که با ایجاد یک نظام سیاسی مبتنی بر کثرت گرایی و ارزش های دموکراتیک می توان عدالت را تأمین و برای نسل های آینده به میراث گذاشت.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از دفتر معاون ریاست جمهوری،سرودانش قبل از ظهر امروز جمعه ۲۲ ثور ۱۳۹۶ در دومین روز اجلاس سیاسی – مشورتی حزب وحدت اسلامی افغانستان که در کابل بر گزار شد سخنرانی کرد.

دانش با بر شمردن محور ها و اولویت های مهم سیاسی اجتماعی به لحاظ ملی و مردمی، به سیاست خرد محور و اتحاد و هماهنگی سیاسی در جهت تامین منافع مردم و جایگاه سیاسی آنان تاکید ورزید.

در این جلسه که با حضور جمع کثیری از مسوولان و هوا داران حزب وحدت اسلامی افغانستان بر گزار شد، معاون رییس جمهور با اشاره به میکانیزم تأمین عدالت برای عموم شهروندان افغانستان گفت که عدالت را تنها شخص نمی تواند در یک جامعه نهادینه سازد بلکه با ایجاد یک نظام سیاسی مبتنی بر کثرت گرایی و ارزش های دموکراتیک می توان عدالت را تأمین و برای نسل های آینده به میراث گذاشت.

وی در همین زمینه از تلاش های رییس جمهور افغانستان در راستای توسعه دولت سازی بر اساس عدالت اجتماعی و ارزش های دموکراتیک سپاسگزاری نموده وتاکید کرد که باید همه متوجه باشیم که دولت سازی بدون ملت سازی، نه تنها کامل نیست که سخت آسیب پذیر هم می باشد.

سرور دانش با اشاره به روحیه هم پذیری میان شهروندان افغانستان گفت که در شرایط حاضر هر قدمی که بسوی صلح برداشته شود مردم افغانستان از آن استقبال می کند؛ زیرا به تجربه ثابت شده است که پیروزی هیچ قوم و گروهی از طریق جنگ در افغانستان ممکن نیست.

معاون رییس جمهور گفت که تکثر قومی، مذهبی و فرهنگی در افغانستان یک واقعیت انکار ناپذیر است و ایجاد دشمنی میان اقوام افغانستان به خاطر حذف یک دیگر، باعث فاجعه می گردد. وی تأکید ورزید که قوم بزرگ هزاره راهبرد مختلط مدنی و فرهنگی را با تعامل مثبت با همه اقوام افغانستان دارد و ما هیچگاه با هیچ قومی بر علیه یک قوم دیگر متحد نمی شویم.

وی افزود که ما دسترسی به عدالت اجتماعی را از طریق همدلی با دیگر اقوام و تعامل با حکومت می دانیم و انزوای سیاسی را به هر دلیلی که باشد به نفع نمی دانیم.

معاون رییس جمهور با اشاره به روحیه سیاسی واراده آزاد مردم در نظام دموکراسی تصریح کرد که مردم افغانستان در مسایل سیاسی استقلال نظر و درایت خود را دارد و مردم هزاره نباید به خاطر تعلقات زبانی یا مذهبی با کشور های دیگر، وابسته تلقی گردد.

 دانش در این همایش سیاسی مشورتی هواداران حزب وحدت اسلامی افغانستان با اشاره به سابقه درخشان این حزب گفت که حزب وحدت در طول حیات سیاسی خود یکی از ارکان مهم و سازنده در کشور بوده است و برای نقش و جایگاه مقتدر خود می بایست که اصلاحات اساسی در اساسنامه و پالیسی های حزب ایجادگردد تا این حزب با استفاده از کدر های جوان و متخصص بتواند مطابق مقتضیات زمان پویایی سیاسی اش را در راه تامین مطالبات شهروندی مردم افغانستان تقویت ببخشد.

اخبار مرتبط