یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

حزب وحدت: برخورد طالبان با عالم شیعه در کابل «نشانه تبعیض ساختاری» است

شفقنا افغانستان - «حزب وحدت اسلامی افغانستان» به رهبری...

رهبر طالبان: از علما خواست برای کشته‌شدگان طالبان کتاب بنویسند

شفقنا افغانستان - هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان، در دیدار...

آغاز کمپاین سراسری واکسین پولیو در ۱۶ ولایت افغانستان

شفقنا افغانستان - سازمان «افغانستان عاری از پولیو» اعلام...

گلچینی از ۱۰ حدیث اخلاقی و پندآموز امام جواد (ع)

شفقنا افغانستان - سخنان اخلاقی گرانبهایی از امام جواد...

هوش مصنوعی به کمک بیماران سرطانی آمد؛ کاهش اضطراب با آواتار دیجیتال

شفقنا افغانستان – پژوهشی جدید که در کنگره انجمن...

آیا این تراشه کف‌دستی آینده مأموریت‌های فضایی را تغییر می‌دهد؟

شفقنا افغانستان – ناسا تراشه پیشرفته جدیدی ساخته است...

آیا مغز سالم می‌تواند اثرات اولیه آلزایمر را خنثی کند؟

شفقنا – پژوهشگران دانشگاه مورداک استرالیا دریافتند افرادی که...

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تعهد آمریکا به هرنوع همکاری و مبارزه با تروریزم در افغانستان در گفتگوی ترامپ و غنی + تصاویر

شفقناافغانستان-محمداشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان قبل از ظهر امروز به وقت محلی در شهر نیویارک با دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده امریکا دیدار کرد.

به گزارش شفقناافغانستان،در این دیدار سران دو کشور درخصوص مبارزه  با تروریزم، تأمین امنیت، توسعه اقتصادی و تجهیز و تمویل، ظرفیت ها و قربانی های نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان بحث و تبادل نظر کردند.

دونالد ترامپ گفت: هم اکنون در افغانستان بیست گروه تروریستی فعالیت دارند که نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان با نیرومندی و دلیری علیه آنها می جنگند. وی اضافه کرد که ما صد در صد برای تأمین امنیت و مبارزه با تروریزم در افغانستان متعهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد : حکومت و مردم ایالات متحده امریکا متعهد با هرنوع همکاری با افغانستان و تطبیق استراتیژی اعلام شده در مورد جنوب آسیا و افغانستان می باشد.

وی بیان داشت: ما خواهان تأمین صلح  و ثبات و توسعه اقتصادی در افغانستان هستیم، ایالات متحدۀ امریکا برای پیشرفت و رفاه افغانستان به شمول معادن در سکتورهای گوناگون، این کشور را همکاری اقتصادی خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا گفت: ایالات متحدۀ امریکا ضمن همکاری های اقتصادی با افغانستان، کشورهای دیگر را نیز برای کمک و همکاری در عرصه های مختلف با افغانستان، تشویق خواهد نمود.

دونالد ترامپ به منظور تأمین امنیت، ثبات و توسعه اقتصادی افغانستان، منطقه و جهان، بر مبارزه جدی و مشترک علیه تروریزم و همچنان بر تداوم همکاری های اقتصادی منطقوی تأکید کرد.

رئیس جمهور اشرف غنی، از رئیس جمهور دونالد ترامپ بخاطر اعلام استراتیژی جدید ایالات متحده امریکا تشکر کرد و آن را برای حکومت ایالات متحدۀ امریکا یک تصمیم تاریخی دانست.

وی افزود: استراتیژی جدید ایالات متحده امریکا برای افغانستان و منطقه این فرصت را مهیا ساخته است که در زمینۀ تأمین امنیت و مبارزه با تروریزم اقدامات جدی را روی دست گیرند.

وی تصریح کرد: صلح پایدار و باعزت برای حکومت و مردم افغانستان یک اولویت است و دراین راستا وی از موقف و حمایت حکومت ایالات متحدۀ امریکا قدردانی کرد.

محمداشرف غنی بر همکاری های اقتصادی منطقوی تأکید ورزید و در خصوص فرصت های موجود اقتصادی، منابع طبیعی و فرصت  های سرمایه گذاری در عرصه های مختلف در افغانستان، به رئیس جمهور ترامپ معلومات ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد: حکومت افغانستان به منظور رشد و توسعه  اقتصادی، تلاش ها را در زمینۀ همکاری های اقتصادی، ترانزیتی و تجارتی آغاز نموده و به منظور جلب سرمایه گذاری بیرونی آمادۀ هرنوع همکاری می باشد.

رئیس جمهورغنی از حمایت ایالات متحده امریکا جهت انکشاف منابع طبیعی افغانستان استقبال کرده گفت: انکشاف اقتصادی و رفاه افغانستان، به انکشاف سکتور معادن این کشور بستگی دارد که از این مسیر ما روی پای خود خواهد ایستادیم و از عهده مصارف امنیتی بیرون خواهیم شد.

اخبار مرتبط