دوشنبه 28 ثور 1405

آخرین اخبار

دهه اول ذی‌الحجه؛ فضیلت‌ها و اعمال مستحب

شفقنا افغانستان - در فضیلت این ماه همین بس...

هشدار هواشناسی؛ احتمال سرازیر شدن سیلاب در ۱۳ ولایت افغانستان

شفقنا افغانستان – اداره هواشناسی افغانستان اعلام کرده است...

حزب وحدت: برخورد طالبان با عالم شیعه در کابل «نشانه تبعیض ساختاری» است

شفقنا افغانستان - «حزب وحدت اسلامی افغانستان» به رهبری...

رهبر طالبان: از علما خواست برای کشته‌شدگان طالبان کتاب بنویسند

شفقنا افغانستان - هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان، در دیدار...

آغاز کمپاین سراسری واکسین پولیو در ۱۶ ولایت افغانستان

شفقنا افغانستان - سازمان «افغانستان عاری از پولیو» اعلام...

گلچینی از ۱۰ حدیث اخلاقی و پندآموز امام جواد (ع)

شفقنا افغانستان - سخنان اخلاقی گرانبهایی از امام جواد...

هوش مصنوعی به کمک بیماران سرطانی آمد؛ کاهش اضطراب با آواتار دیجیتال

شفقنا افغانستان – پژوهشی جدید که در کنگره انجمن...

آیا این تراشه کف‌دستی آینده مأموریت‌های فضایی را تغییر می‌دهد؟

شفقنا افغانستان – ناسا تراشه پیشرفته جدیدی ساخته است...

آیا مغز سالم می‌تواند اثرات اولیه آلزایمر را خنثی کند؟

شفقنا – پژوهشگران دانشگاه مورداک استرالیا دریافتند افرادی که...

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

اردوغان:بیگانگان منابع غنی کشورهای اسلامی را دوست دارند

‘رجب طیب اردوغان ‘ رییس جمهوری ترکیه روز پنجشنبه در نشست وزیران اقتصاد ‘سازمان همکاری اسلامی’ (کمسک)، با دعوت از کشورهای اسلامی برای توسعه همکاریها گفت که بیگانگان نفت، گاز و الماس این کشورها را دوست دارند و اهمیتی به مسلمانان نمی دهند.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از ایرنا، اردوغان این مطلب را در نطق افتتاحیه خود در سی امین نشست ‘کمیته دایمی همکاریهای اقتصادی سازمان همکاری اسلامی’ (کمسک) در شهر استانبول ترکیه عنوان کرد.

در این نشست وزرا و کارشناسان اقتصادی 57 کشور اسلامی از جمله ‘علی طیب نیا’ وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران شرکت دارند.

رییس جمهوری ترکیه با عنوان اینکه کشورهای اسلامی در 10 سال گذشته پیشرفتهای خوبی در زمینه اقتصادی داشته اند و در این مدت حجم تجارت میان کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی بیش از 50 درصد افزایش یافته، افزود: متاسفانه در همین زمان کشورهای اسلامی با خشونتهای بی سابقه و مشکلات سیاسی و اجتماعی بی سابقه ای رو برو شده اند.

اردوغان گفت: متاسفانه اماکن مقدس اسلامی و مساجد مورد حمله تروریستها قرار می گیرد، زنان و کودکان مسلمان کشته می شوند و به ‘مسجد الاقصی’ اهانت شده است، به همین دلیل مسلمانان باید وحدت بین خود را تقویت کنند.

وی با عنوان این که اگر وحدت میان کشورهای اسلامی برقرار شود، فلسطین از تنهایی نجات خواهد یافت، اضافه کرد: نیروهای بیگانه که به کشورهای اسلامی حمله ور می شوند، نفت، گاز و الماسهای این کشورها را دوست دارند و به مردم بلاد اسلامی اهمیتی نمی دهند. اردوغان گفت : آنان (غربیها) از تفرقه و درگیری میان مسلمانان خوشحال هستند و در صدد تسلط بر کشورهای اسلامی هستند.

وی بی اعتنایی سازمان ملل به تحولات جهان اسلام را مورد انتقاد قرار داد و افزود: از چنین سازمانی که در شورای امنیت آن در میان پنج عضو دایم یک کشور اسلامی حضور ندارد، نباید انتظار عدالت داشته باشیم.

رییس جمهوری ترکیه با اشاره به اینکه 21 کشور اسلامی به عنوان کشورهایی که کمترین توسعه را یافته اند، در فهرست سازمان ملل جای گرفته اند. وی ‘کشورهای ثروتمند اسلامی’ را به کمک به ‘کشورهای اسلامی فقیر’ دعوت کرد.

در نشست وزرای کمیته دایمی همکاری های اقتصادی سازمان همکاری اسلامی، شخصیتهایی چون ‘ایاد امین مدنی’ دبیر کل سازمان همکاری اسلامی، ‘احمد محمدعلی’ رییس بانک توسعه اسلامی، هیات هایی از اعضای ناظر سازمان و نهادهای وابسته به این سازمان و نمایندگان سازمان های بین المللی حضور دارند.

کمیته دایمی همکاری های اقتصادی و بازرگانی سازمان همکاری اسلامی موسوم به ‘کمسک’ یکی از کمیته های تخصصی این سازمان است که در سال 1981 میلادی و با تصویب اجلاس سران بنیان نهاده شد و ریاست و میزبانی جلسات آن به کشور ترکیه واگذار شده است.

کمسک در سال 1984میلادی با هدف توسعه و ایجاد هماهنگی در همکاری های اقتصادی و تجاری چند جانبه بین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی به طور رسمی آغاز به کار کرد.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط