یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

افتتاح نخستین فارم پرورش مرغ های نسلی در ولایت تخار+تصاویر

شفقناافغانستان- نخستین فارم پرورش مرغ های نسلی در ولایت تخار افتتاح شد.

به گزارش شفقناافغانستان، نخستین و بزرگترین فارم پرورش مرغ های نسلی با حضور داکتر فضل الله مجددی والی ولایت تخار، مسوول ولایتی برنامه کارد-اف، روسای ادارات دولتی، نهاد ها و موسسات غیر دولتی فعال در تخار، رسانه ها، متشبثین، دهاقین و فارمداران افتتاح گردید.
در محفل گشایش این فارم، ابتدا مسعود ایمان مسوول ولایتی برنامه کارد-اف در مورد برنامه کارد-اف، فعالیت ها و دستآورد های این برنامه در ولایت تخار و همین گونه در مورد ظرفیت های تولیدی ایجاد شده توسط برنامه کارد-اف در ولایت تخار صحبت نمود. او هم چنان در مورد اثرات اقتصادی فارم ایجاد شده مخصوصا در مواردی چون: افزایش در فرآورده های مرغداری، افزایش درآمد، ایجاد شغل و کاهش وابستگی فارمداران ولایت تخار از بابت تهیه چوچه مرغ های یک روزه برای اشتراک کننده گان توضیحات ارایه نمود.
داکتر فضل الله مجددی والی ولایت تخار، ایجاد فارم های مرغداری در ولایت تخار را دستآورد مهم خواند. وی عنوان کرد که نسل های گذشته ما برای استقلال و حاکمیت ملی رزمیدند و حالا این مسوولیت نسل جوان افغانستان است که در راستای تامین استقلال اقتصادی کشور دین خود را ادا کنند. والی تخار هم چنان افزود که : ایجاد فارم مرغداری باعث اشتغال زایی، اقتصاد پایدار و گامی در جهت خود کفایی، رشد و توسعه اقتصاد پایدار بومی و محلی شده و بقای هویت و موجودیت ملت ها درین عصر و زمان به خود کفایی و خود بسنده گی اقتصادی گره خورده است. بنا براین او ایجاد این فارم را دستآورد کلان برای ولایت تخار بر شمرد و از برنامه کارد-اف برای فعالیت های موثرش در این ولایت قدردانی نمود. نامبرده وعده سپرد که برای رشد و تقویت سکتور مرغداری در ولایت تخار آماده هر نوع همکاری برای فارمداران می باشد. او از مسوولین دولتی تقاضا نمود که برای حمایت این فارم ها تلاش به خرچ دهند.
در ادامه سر پرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در مورد اهمیت این فارم در رشد و توسعه سکتور زراعت ولایت تخار صحبت کرد و ایجاد این فارم را سرمایه گذاری بی بدیل در ولایت های شمال شرق عنوان نمود. درین محفل مسوولین فارم مرغ های نسلی و نماینده شرکت تولیدی همراه ( سرمایه گذار خصوصی درین فارم) نیز صحبت کردند و از حمایت های مالی و تخنیکی برنامه کارد-اف سپاسگزاری نمودند.
قابل یاد آوری است که این فارم، پرورش مرغ های نسلی گنجایش پرورش 10,000 مرغ را داشته و یکجا با بخش مکمله دیگر آن یعنی دستگاه تولید چوچه مرغ ها، سالانه نزدیک به یک ملیون (905,000) چوچه مرغ یکروزه را به بازار عرضه می کند. این فارم و دستگاه چوچه کشی با هزینۀ مشترک بیش از 37 ملیون افغانی کمک های مالی و تخنیکی برنامه کارد-اف و سرمایه گذاری خصوصی شرکت تولیدی همراه در شهر تالقان ولایت تخار احداث شده است. با شروع فعالیت این فارم چوچه کشی درصدی قابل ملاحظه چوچه های مورد نیاز فارم های مرغ گوشتی ولایت تخار و ولایت های همجوار تامین می گردد. این در حالی است که در گذشته 100 درصد چوچه مرغ های یکروزه از کشورهای همسایه وارد این ولایت میگردید.

انتهای پیام 

www.af.shafaqna.com

اخبار مرتبط