دوشنبه 28 ثور 1405

آخرین اخبار

دهه اول ذی‌الحجه؛ فضیلت‌ها و اعمال مستحب

شفقنا افغانستان - در فضیلت این ماه همین بس...

هشدار هواشناسی؛ احتمال سرازیر شدن سیلاب در ۱۳ ولایت افغانستان

شفقنا افغانستان – اداره هواشناسی افغانستان اعلام کرده است...

حزب وحدت: برخورد طالبان با عالم شیعه در کابل «نشانه تبعیض ساختاری» است

شفقنا افغانستان - «حزب وحدت اسلامی افغانستان» به رهبری...

رهبر طالبان: از علما خواست برای کشته‌شدگان طالبان کتاب بنویسند

شفقنا افغانستان - هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان، در دیدار...

آغاز کمپاین سراسری واکسین پولیو در ۱۶ ولایت افغانستان

شفقنا افغانستان - سازمان «افغانستان عاری از پولیو» اعلام...

گلچینی از ۱۰ حدیث اخلاقی و پندآموز امام جواد (ع)

شفقنا افغانستان - سخنان اخلاقی گرانبهایی از امام جواد...

هوش مصنوعی به کمک بیماران سرطانی آمد؛ کاهش اضطراب با آواتار دیجیتال

شفقنا افغانستان – پژوهشی جدید که در کنگره انجمن...

آیا این تراشه کف‌دستی آینده مأموریت‌های فضایی را تغییر می‌دهد؟

شفقنا افغانستان – ناسا تراشه پیشرفته جدیدی ساخته است...

آیا مغز سالم می‌تواند اثرات اولیه آلزایمر را خنثی کند؟

شفقنا – پژوهشگران دانشگاه مورداک استرالیا دریافتند افرادی که...

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

نماینده ی حضرت آیت الله سیستانی: اقدامات جنایتکارانه داعش، نیاز عراق به حمایت های بین المللی را نشان می دهد

شفقنا افغانستان (خبرگزاری شیعیان افغانستان)- نماینده ی حضرت آیت الله سیستانی خواهان تسریع در تصویب قانون بودجه و دادگاه اتحادیه گردید و از رهبران سیاسی خواست تا با درک مسوولیت سنگینی که بر دوششان قرار گرفته است کشور را به ساحل آرامش برسانند.

به گزارش فرات نیوز، سید احمد الصافی که خطبه های نماز جمعه ی کربلا را در حرم مطهر حضرت امام حسین(ع) ایراد می نمود تاکید کرد: اقدامات جنایتکارانه گروهک تکفیری داعش، میزان نیاز عراق به حمایت های بین المللی در مواجهه با این گروهک را نشان می دهد.

وی در ادامه گفت: با پایان یافتن تعطیلی عید فطر، تصویب بودجه ی سال جاری پیش روی نمایندگان پارلمان است، بودجه ای که تصویب آن در دوره ی قبلی پارلمان به تاخیر افتاد و موجب تاخیر در بهره برداری از بسیاری پروژه ها گردید و ضررهای هنگفتی به اقتصاد کشور زد. ما امیدواریم زین پس تصویب قوانین به تاخیر افتاده به دور از هرگونه گرایشات سیاسی با شتاب بیشتری انجام شود.

وی در ادامه بیان کرد: از جمله این قوانین، قانون دادگاه اتحادیه است که پیش نویس مخصوص آن آماده گردیده است. نقش این دادگاه به موجب ماده ی 90 قانون اساسی، تفسیر متون قانونی و خاتمه دادن به نزاع های جاری بین حکومت مرکزی و اقلیم ها می باشد، امروز نیز شاهد مشکلات عدیده ای بین حکومت مرکزی و اقلیم خود گردان و همچنین حکومت های محلی هستیم که منشا آن تفسیر قانون توسط هر یک از طرفین درگیر به سلیقه ی خود می باشد. پس به ناچار باید در تصویب قانون دادگاه اتحادیه برای ریشه کن کردن چنین مشکلاتی شتاب کرد و یکی از مقتضیات این مساله، پایبندی به قانون و اجرای آن بدون رفتارهای گزینشی است.

صافی در ادامه گفت: یک هفته تا پایان مهلت قانونی برای معرفی گزینه ی ریاست جمهوری و تشکیل دولت جدید توسط تشکل بزرگتر باقی مانده است و همگان امیدوارند که انجام این امر در مدت زمان باقی مانده، در چهارچوب قانون انجام گیرد. بارها و بارها تاکید شده است شرایط بحرانی و چالش های عظیمی که بر عراق سایه افکنده است ایجاب می کند که دولت آینده از مقبولیت گسترده ی ملی برخوردار باشد تا بتواند با تشکل های اصلی در پارلمان در زمینه ی وضع و اجرای طرح هایی جهت رویارویی با این بحران ها همکاری داشته باشد.

خطیب جمعه کربلا تاکید کرد: امیدواریم که همگان میزان اهمیت شرایط کنونی را درک کنند و رهبران سیاسی به حجم مسوولیت عظیمی که بر شانه هایشان قرار گرفته تا کشور را به ساحل آرامش برسانند آگاه باشند. پس هیچ کس راضی نشود که مانعی پیش روی تحقق اراده ی  ملی- که طبق پایه هایی سلیم بنا گردیده است- باشد و از رابطه ها و سهم خواهی های نادرست در این زمینه سوء استفاده کند.

نماینده ی حضرت آیت الله سیستانی در محور دیگری از سخنان خود به جنایات داعش پرداخت و گفت: گروهک داعش که به برخی مناطق کشور-از جمله موصل- سیطره پیدا کرده است اقدام به ویران کردن بسیاری از مساجد، مقام ها و آرامگاه های دینی نموده است که نمونه ای از آن تخریب مسجد حضرت یونس(ع) در میان بهت و حیرت جهانیان بود. این اقدامات وحشیانه و محکوم شده، میزان نیازمندی عراق نسبت به حمایت های بین المللی در رویارویی با این گروهک تکفیری را نشان می دهد، گروهکی که امروز، نه تنها برای عراق بلکه برای تمامی کشورهای منطقه و جهان خطری بزرگ محسوب می شود.

صافی اشاره کرد: بر کسی پوشیده نیست که نیروهای زمینی و هوایی و همچنین جنگنده های هوایی ارتش تجمعات تروریست ها را در اماکن متعددی تعقیب می کنند تا مناطق مختلف عراق را از لوث وجود آنان پاک کنند. همچنین نیروهای امنیتی مسوولیت اخلاقی و ملی سنگینی در دفاع از کشور دارند و ایجاب می کند که چنین مسوولیتی را در بالاترین سطح ممکن از شجاعت، جسارت و دقت انجام دهد و نسبت به هدف قرار گرفتن هر یک از شهروندان از هر فرقه و قبیله ای به شدت حساس و مراقب باشند.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط