مایک پمپئو وزیر خارجه امریکا روز پنجشنبه با هدف دستیابی به توافق درباره طرحی برای خلع سلاح هستهای کوریای شمالی، با کیم جونگ اون رهبر این کشور دیدار خواهد کرد.
به گزارش شفقناافغانستان؛ «سارا هاکبی سندرز»، سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه این مطلب را اعلام کرد و افزود که امریکا به دنبال پیشرفت در مذاکرات با کوریای شمالی است.
سندرز از تأیید یا رد گزارش اخیر رسانههای امریکا مبنی بر این مطلب که کوریای شمالی به دنبال توسعه قابلیتهای هستهای خود است خودداری کرد.
وزارت خارجه امریکا نیز اعلام کرد روز شنبه آینده مایک پمپئو پیونگیانگ را به مقصد توکیو که قرار است در آنجا با سران کوریای جنوبی و جاپان درباره خلع سلاح هستهای کوریای شمالی گفتگو کند ترک خواهد کرد.
یکی از سخنگویان وزارت خارجه امریکا گفته است: هدف امریکا خلع سلاح نهایی و کاملا قابل تأیید کوریای شمالی است همانگونه که در سنگاپور توافق شده است.
انتهای پیام
Www.af.shafaqna.com
