شفقنا افغانستان – بارش باران که حدود سه روز می شود “تن غبارآلود هرات” را در برگرفته است، از شب گذشته شدت گرفته و همین موضوع باعث سرازیر شدن سیلاب شده و مشکلات بسیار زیادی را برای شهروندان این شهر به و جود آورده است.
به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان؛ بارش باران که از شب گذشته در هرات شدت گرفته است، سطح معابر و خیابان های هرات را به جویبارهایی گلالود تبدیل کرده و مزاحمت های فراوانی را برای شهروندان این شهر به وجود آورده است.
شهروندان هرات کمکاری شهرداری این شهر، در ایجاد و ساخت آب راه های استاندارد را برای کنترل سیلاب، دلیل اصلی سرازیر شدن سیلابها در شهر می دانند.
کاربران صفحات اجتماعی هرات در پی سرازیر شدن این سیلابها کنایه های گوناگونی را به شهرداری هرات نسبت داده اند.
عده ای خیابان های هرات را به دریا تشبیه کرده اند و عابران این شهر را دریانورد خطاب کردند. عده ای هم نسبت به اظهارات چند روز پیش شهردار هرات که گفته بود به جای کلمه خیابان باید از کلمه سرک استفاده کرد، نوشتند: چه فرقی می کند خیابان یا سرک وقتی این جاده ها نه به خیابان شباهت دارد و نه به سرک، عده ای دیگر نیز نوشتند؛ اختلافنظر ها بیشتر شد؛ سرک، خیابان یا دریا؟.
حسیب الله مستنصر یکی از فعالین مدنی هرات نیز به خبرنگار شفقنا گفته است که دلیل اصلی سرازیر شدن سیلاب در هرات نبود آب راه های استاندارد برای مهار و کنترل سیلاب پس از بارش باران است.
به گفته مستنصر در چنین شرایطی حتی بارش اندکی باران باعث ایجاد سیلاب می گردد.
این اولین بار نیست که شهر هرات اسیر سیلاب های موسومی می شود، شهروندان هرات در سال های گذشته نیز با همچون مشکلات دست به گریبان بوده اند.
سیلاب ها در سطح شهر هرات در حالی سرازیر می گردد که سازمان هواشناسی کشور از وقوع سیلاب در چند ولایت هشدار داده بود که هرات در ابتدای این لیست قرار داشت.




