یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

حزب وحدت: برخورد طالبان با عالم شیعه در کابل «نشانه تبعیض ساختاری» است

شفقنا افغانستان - «حزب وحدت اسلامی افغانستان» به رهبری...

رهبر طالبان: از علما خواست برای کشته‌شدگان طالبان کتاب بنویسند

شفقنا افغانستان - هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان، در دیدار...

آغاز کمپاین سراسری واکسین پولیو در ۱۶ ولایت افغانستان

شفقنا افغانستان - سازمان «افغانستان عاری از پولیو» اعلام...

گلچینی از ۱۰ حدیث اخلاقی و پندآموز امام جواد (ع)

شفقنا افغانستان - سخنان اخلاقی گرانبهایی از امام جواد...

هوش مصنوعی به کمک بیماران سرطانی آمد؛ کاهش اضطراب با آواتار دیجیتال

شفقنا افغانستان – پژوهشی جدید که در کنگره انجمن...

آیا این تراشه کف‌دستی آینده مأموریت‌های فضایی را تغییر می‌دهد؟

شفقنا افغانستان – ناسا تراشه پیشرفته جدیدی ساخته است...

آیا مغز سالم می‌تواند اثرات اولیه آلزایمر را خنثی کند؟

شفقنا – پژوهشگران دانشگاه مورداک استرالیا دریافتند افرادی که...

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

وزیر خارجه روسیه: داعش حضور خود در افغانستان را تقویت می‌کند

شفقنا- وزیر امور خارجه روسیه امروز (پنجشنبه) بیان کرد: گروه تروریستی داعش حضور خودش را در بخش های شمالی افغانستان و در نزدیکی مرزهای متحدان روسیه، تقویت می کند.

به گزارش شفقنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در جمع دانشجویان دانشگاه فدرال شرقی روسیه گفت: ایالات متحده صرفا نیروهایش را از افغانستان خارج نمی کند، بلکه با این کار به شکست ماموریتش اذعان می کند.

لاوروف همچنین در بخش دیگری از صحبتش گفت، سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) باید هر چه سریعتر هرگونه حمله ای به تاجیکستان از اراضی افغانستان را بررسی کند. او تاکید کرد: اگر حمله ای به پاکستان باشد، فورا از طرف سی.اس.تی.او بررسی خواهد شد. نمایندگان این سازمان از مرز تاجیکستان – افغانستان بازدید به عمل آورده اند.

وزیر خارجه روسیه ادامه داد، گروه تروریستی داعش حضور خودش را در بخش های شمالی افغانستان و در نزدیکی مرزهای متحدان روسیه، تقویت می کند.

لاوروف همچنین در پاسخ به اینکه آیا روسیه در بحبوحه خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان به این کشور نیرو اعزام میکند یا خیر گفت، پاسخ واضح است. او ادامه داد: ما نیرو به افغانستان اعزام کنیم؟ به گمان من پاسخ روشن باشد.

این دیپلمات روس همچنین گفت، تهدید حملات تروریستی در افغانستان در سایه خروج نظامیان آمریکایی از این کشور رو به افزایش است. لاوروف در جمع دانشجویان گفت: اصلی ترین مشکل افزایش تهدید حملات تروریستی است. طالبان جنگ طلبی بیشتری نشان می دهد. اینکه کابل در بحبوحه خروج نظامیان آمریکایی به تشکیل دولت انتقالی مطابق به توافق های حاصل شده بی میل است، یک راهکار جنگ طلبانه برای این درگیری ایجاد میکند.

براساس گزارش ایسنا، وزیر خارجه روسیه همچنین در خصوص تشکیل جلسه با مجمع کشورهای جنوب شرق آسیا گفت، نشست روسیه – آ.سه.آن برای اکتبر ۲۰۲۱ برنامه ریزی شده است.

لاوروف در بخش دیگری از اظهاراتش گفت ایالات متحده هیچ پاسخ روشنی به ابتکار مسکو برای مقابله جدی با جرایم سایبری ارائه نکرده است.

سرگئی لاوروف گفت: ما مرتبا به حملات هکری متهم میشویم و این منافع تقریبا تمام کشورهای غربی را تضعیف میکند اما تاکنون چندین پیشنهاد ما برای آغاز یک کار مشترک به منظور حل و فصل اساسی مسائل مطرح شده و مدیریت مشکلات واقعی، بدون پاسخ مشخص باقی مانده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه در خصوص تحولات داخلی کشور گفت، ممکن است کشورهای غربی برای تضعیف شرایط در روسیه پیش از انتخابات سراسری آتی از طریق تحریک به اعتراضات گسترده تلاش کنند.

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: می توان فرض کرد که پیش از انتخابات پارلمانی آتی، تلاشهای جدیدی برای تضعیف و بی‌ثبات کردن اوضاع، تحریک اعتراضات و تجمع های خشونت بار رخ دهد، همانطور که غرب دوست دارد انجام دهد. غرب ممکن است یک کمپین برای عدم به رسمیت شناختن نتایج این انتخابات به راه بیندازد. میخواهم این نکته را قاطعانه بگویم که این سناریوها که غرب طراحی میکند، به حقیقت تبدیل نخواهد شد.

لاوروف همچنین درباره روابط با ژاپن گفت: روسیه امیدوار است در مورد اتحاد نظامی بین توکیو و واشنگتن و همچنین تهدیدهای امنیتی در منطقه توضیحاتی از ژاپن دریافت کند.

وی گفت: ژاپن به روسیه اطمینان داد که هرگز اجازه استقرار سلاحهایی را که تهدیدی برای روسیه باشد ، در خاک خود نخواهد داد ، اما اکنون با اعلام اتحاد خود با آمریکا ، این کار را انجام داده است.

وی افزود: امیدوارم سوالاتی که در مورد تهدیدهای امنیتی ناشی از اتحاد نظامی با آمریکا برای مخاطبان ژاپنی تنظیم کرده ایم، جدی گرفته شود، در حال حاضر بسیاری از کانال ها قطع شده اند.

اخبار مرتبط