شفقنا افغانستان- انجمن همیاری و همبستگی «جانسویو» ترکیه برای شماری از یتیمان در افغانستان، لوازم تحریر و لباسهای گرم زمستانی مهیا کرد.
به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان به نقل از آناتولی، انجمن همیاری و همبستگی «جانسویو» ترکیه با همکاری خیران کشور برای یتیمان افغانستان که در شرایط بسیار دشواری به سر میبرند، لوازم تحریر و لباسهای گرم زمستانی فراهم کردند.
بلال دغیرمنجی، مسئول تدارکات انجمن همیاری و همبستگی «جانسویو» گفت: افغانستان یکی از کشورهایی است که به دلیل جنگ طولانی مدت بیشترین تعداد کودکان بیسرپرست را دارد. بیشترین یاریرسانی را به ایتام انجام میدهیم.
وی افزود: برای 330 کودک یتیم در مزارشریف و بامیان لوازم التحریر و لباس گرم زمستانی فراهم کردیم. همچنین برای 200 کودک یتیم در کابل پایتخت و مناطق مختلف مایحتاج زمستانی ارسال کریم.
