یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

حزب وحدت: برخورد طالبان با عالم شیعه در کابل «نشانه تبعیض ساختاری» است

شفقنا افغانستان - «حزب وحدت اسلامی افغانستان» به رهبری...

رهبر طالبان: از علما خواست برای کشته‌شدگان طالبان کتاب بنویسند

شفقنا افغانستان - هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان، در دیدار...

آغاز کمپاین سراسری واکسین پولیو در ۱۶ ولایت افغانستان

شفقنا افغانستان - سازمان «افغانستان عاری از پولیو» اعلام...

گلچینی از ۱۰ حدیث اخلاقی و پندآموز امام جواد (ع)

شفقنا افغانستان - سخنان اخلاقی گرانبهایی از امام جواد...

هوش مصنوعی به کمک بیماران سرطانی آمد؛ کاهش اضطراب با آواتار دیجیتال

شفقنا افغانستان – پژوهشی جدید که در کنگره انجمن...

آیا این تراشه کف‌دستی آینده مأموریت‌های فضایی را تغییر می‌دهد؟

شفقنا افغانستان – ناسا تراشه پیشرفته جدیدی ساخته است...

آیا مغز سالم می‌تواند اثرات اولیه آلزایمر را خنثی کند؟

شفقنا – پژوهشگران دانشگاه مورداک استرالیا دریافتند افرادی که...

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

استاد محقق در اجلاس مجمع جهانی اهل بیت(ع): داعش پروژه‌ای بین المللی برای از بین بردن اسلام و تشیع است

شفقنا افغانستان- استاد محمد محقق، معاون ریاست اجرایی حکومت وحدت ملی افغانستان در ششمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) و کنگره بین المللی امام سجاد(ع) اظهار داشت: از نظام جمهوری اسلامی ایران تشکر می‌کنم که با تأسیس مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) زمینه تبادل نظر دانشمندان شیعه را فراهم می‌کنند تا با گفت‌وگو مشکلاتشان را حل کنند.

12000

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از ابنا،وی افزود: من از کشوری به نام افغانستان می‌آیم که چهار دهه در دام دسیسه‌های کشورهای طمّاع افتاده است؛ اشغال به وسیله کشور شوروی، تهاجم تروریسم بین‌المللی و الان هم تهاجم داعش، نوع جدیدی از تروریسم که وحشتناک تر از القاعده و طالبان است.

استاد محقق با بیان اینکه افغانستان همیشه در مقابل استعمار مقابله کرده است، در مورد همایش بین المللی امام سجاد(ع) گفت: همایش بین المللی امام سجاد(ع) با ششمین مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) مقارن است و این مناسبت عظیم را گرامی می‌دارم. امام سجاد(ع) حوادث تلخ و سنگینی در دوران زندگی خود سپری کردند، کمتر از ۲۰ سال داشت که حادثه غم انگیز کربلا پیش آمد و پس از آن با دعا و نقل روایات در پایه گذاری تمدن شیعی تأثیر گذار بودند.

وی با اشاره به حوادث منطقه گفت: من به همه شهدای جهان تشیع که در تهاجم استکبار و ایادی وحشی به شهادت رسیده‌اند، درود می‌فرستم و از حوادث یمن متأثرم که در جنگ نابرابر در مقابل کشور مرتجعی که تمام تروریست‌های بین‌المللی از آن سرچشمه می‌گیرد، ایستادگی می‌کند. عربستان به ملت مظلوم و قهرمان یمن حمله کرد و تا کنون هزاران کودک و بزرگ و کوچک را به شهادت ‌رسانده است. من با این ملت بزرگ و مسائلی که بر بحرین، عراق و سوریه می‌گذرد، همدردی می‌کنم.

رهبر حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان در مورد مشکلات کشور گفت: افغانستان ۱۴ جنگ را پشت سر گذاشته است. اخیراً در دو حادثه پیاپی در نیمه شب، ۶۵۱ شهید و زخمی داشتیم. این حوادث را کسانی که با نهضت ضد استکباری دشمنی دارند، به وجود می‌آورند. ای کشور بیش از دو دهه با تروریسم درگیر و مورد هجوم بوده است و اکنون داعش، تروریسم دیوانه‌ای که نظیر آن دیده نشده است، کم‌کم در افغانستان جا باز می‌کند. باید به صورت عمیق نگاه کرد که چگونه این پدیده وحشی و ضد انسانی پیش آمد، چگونه در عراق و سوریه به این تروریست‌ها تسلیحات رسید و چگونه در پاکستان ظهور کرد و به افغانستان می‌آیند.

محقق ادامه داد: داعش پروژه‌ای بین المللی است که برای از بین بردن اسلام به وجود آمده است. طراح این پروژه دستگاه‌های جاسوسی دشمنان است و عمده‌ترین کارشان در افغانستان دامن زدن به اختلافات شیعه و سنی است. دشمن خود را مخالف شیعه معرفی می کند ولی با مذاهب اربعه سنی نیز مخالف هستند.

معاون ریاست اجرایی حکومت افغانستان افزود: آنها بسیار ماهرانه به دنبال جایگزینی برای مذاهب اهل سنت هستند و به وسیله دو مشوّق، “دلارهای نفتی” و “امتیازات سیاسی” که قدرت‌ها برای آنها فراهم می‌کنند، به دنبال از بین بردن تاریخ کهن اسلام هستند. امروز کشور افغانستان بیش از هر جهت هدف دشمنان است.

وی اظهار داشت: امیدوارم که جهان اسلام به طور عموم و جهان شیعه به طور خصوص در برابر دسیسه‌های بین‌المللی و کشورهای مرتجعی که بی اراده افسارشان در دستان سایر کشورهاست، بیدار شوند و به کمک همدیگر بشتابند.

استاد محقق در پایان گفت: باید بر ضرورت شناخت بیشتر یکدیگر، پیوستگی و ارتباط با هم بیش از پیش تأکید شود و ما باید این ظرفیت را به وجود بیاوریم که از تمامی دردها باخبر باشیم و در حد توان در رفع مشکل کمک کنیم.

انتهای پیام

اخبار مرتبط